«Είχα επίσημη πρόταση από τη Μπαρτσελόνα»

Ο Νταβίντ Λουίζ υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον των Καταλανών για την απόκτησή του είχε πάρει επίσημη μορφή, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στην Τσέλσι.

Το όνομα του Βραζιλιάνου αμυντικού «έπαιξε» πολύ για τη Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, κυρίως από τη στιγμή που το θέμα του Τιάγκο Σίλβα δεν προχώρησε. Η Μπάρτσα προσέφερε 25 εκατομμύρια, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιούσε τους «Μπλε», ενώ και ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος ότι ο παίκτης θα μείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Νταβίντ Λουίζ υποστήριξε: «Είχα επίσημη πρόταση, αλλά αποφάσισα να μείνω στην Τσέλσι. Είμαι χαρούμενος που παίζω για ένα μεγάλο σύλλογο και αποτελώ μέλος της Εθνικής Ομάδας, εκπροσωπώντας την χώρα μου».