Είχε κέφια ο Σουλτούκης!
Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε η Αστραπή Νέας Πολιτείας που επικράτησε των Βουναίνων με 2 – 0 εκτός έδρας, χάρη σε δύο τέρματα του Σουλτούκη. Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην νίκη σε ένα ήρεμο ματς.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό, όταν ο Σουλτούκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ περίπου 5 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και λίγο αριστερά έδωσε στην μπάλα μια περίεργη τροχιά και μετά από κακή εκτίμηση και του Ματούλα έκανε το 0 – 1.
Στο 52′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Τσιφλίζογλου.
Τα Βούναινα προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με κάποιες γλυκές σέντρες του Σταύρου Τσαπράζη, δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Η Αστραπή σφράγισε την νίκη της στο 61′ και πάλι με τον Σουλτούκη, ο οποίος βγήκε τετ – α – τετ και με ωραίο “σκάψιμο” πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ματούλα για το τελικό 0 – 2.
Τίμησαν τους συγχωριανούς τους
Πριν από την σέντρα του αγώνα η διοίκηση των γηπεδούχων τίμησε τους αδερφούς Γιάννη και Μίμη Τσακμακίδη, οι οποίοι κατάγονται από τα Βούναινα για την γενικότερη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας.
Οι Συνθέσεις
Α.Ε. Βουναίνων (Χρηστος Χατζηλιάδης): Ματούλας, Αγγλόπουλος Γ. (63′ Γκρίμπας), Ευαγγέλου, Παλάσκας, Παπακώστας, Ακρίβος (63′ Χατζηλιάδης Κ.), Σάλτας, Τσιφλίζογλου, Μερτζάνιδης (75′ Παπαδόπουλος), Τσαπράζης Κ., Τσαπράζης Σ.
Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Γκάτας, Γαρουφαλιάς, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Καλτσάς (75′ Μηνάς), Κολιοφούτης, Σουλτούκης (85′ Δήμος), Νίτσας (65′ Αρσένης), Αποστόλου.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Γκάγκας, Ακρίβος.





















