ΕΓΟ: Βαρύ πένθος για Πολλάτου

Σε βαρύ πένθος σκόρπισε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό η τραγική είδηση του θανάτου της Άννας Πολλάτου.

Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, που είχε αποσυρθεί ως γυμνάστρια της ρυθμικής από το 2001, αλλά παρέμεινε κοντά στο άθλημα ως προπονήτριας στα Μέγαρα, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βάρδα, σε ηλικία 31 ετών. Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, εξέφρασαν με συλλυπητήρια ανακοίνωση τη βαθιά οδύνη τους.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΓΟ: «Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της Άννας Πολλάτου, καθώς και τη βαθιά θλίψη της για τον πρόωρο χαμό μιας αθλήτριας πρότυπο, ενός νέου ανθρώπου που είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στον αθλητισμό και όχι μόνο».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Άννας Πολλάτου, η οποία «έφυγε» πρόωρα. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα. Λάτρευε τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα κοντά στην ομάδα μας και η οικογένεια του Ολυμπιακού θα τη θυμάται πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου: «Στο σύντομο βίο της η Άννα Πολλάτου αφοσιώθηκε σε ένα δύσκολο και ευγενές άθλημα και ευτύχησε να ανταμειφθεί για τους κόπους της, τιμώντας μάλιστα ως Ολυμπιονίκης την οικογένειά της και την πατρίδα μας. Είναι τόσο κρίμα, είναι άδικο, που οι άνθρωποι που αγάπησε η Άννα και ο ελληνικός αθλητισμός τη στερούνται τόσο νωρίς. Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη στους οικείους της».