Εθνική Ελλάδας: Ο Σλούκας ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο MundoBasket 2023, αφού ο Κώστας Σλούκας ενημέρωσε την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο πως δεν θα ακολουθήσει την επίσημη αγαπημένη στη Μανίλα.

Τα εθνικά πρωταθλήματα τελείωσαν. Η μεταγραφική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων βρίσκεται όμως και το MundoBasket 2023. Στο οποίο η Ελλάδα θα παραταχθεί με μία πολύ σημαντική απουσία. Ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος στα 33 του χρόνια νιώθει το σώμα του κουρασμένο μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική και μακρά σεζόν, γεγονός που τον κάνει να θέλει λίγο περισσότερο χρόνο αποθεραπείας και ξεκούρασης το φετινό καλοκαίρι.

Ο πολύπειρος Έλληνας γκαρντ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ή θα ψάξει μπασκετική στέγη στο εξωτερικό από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει ήδη ενημερώσει για την απόφασή του την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο, προκειμένου και εκείνοι με τη σειρά τους να ενημερώσουν σχετικά τον Δημήτρη Ιτούδη, για να ξέρει και εκείνος πως θα κάνει το σχεδιασμό του.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν σημαίνει πάντως πως ο Σλούκας θέλει να αποσυρθεί από την Εθνική Ελλάδας.

Πηγή: Sport24.gr