Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία της Λαμίας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (14/4, 15:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΔΑΚ Λαμίας.
Μετά την προπόνηση, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Σε αυτή συμπεριλήφθηκε τελικά ο Βάντερσον, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, που τον άφησαν εκτός προπόνησης την Πέμπτη (11/4). Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Σουλεϊμάν Όμο, που δεν κατάφερε να προπονηθεί όλη την εβδομάδα, όπως και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης.
Εξάλλου, επιστρέφει μετά από απουσία δυο αγώνων λόγω καρτών ο Θανάσης Παντελιάδης, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν οι Νίκολα Άστσεριτς και Νίκος Αναστασόπουλος. Ο τελευταίος έμεινε εκτός επειδή μέχρι την Τρίτη ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα και «έχασε» πολλές προπονήσεις.
Έτσι, το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή για τον έμπειρο κόουτς εντείνεται, αφού εκτός μάχης είναι και ο Ομο. Για εναλλακτικές λύσεις, στο πλευρό του Μπλάζιτς, υπολογίζονται οι Ντέιβιντ Αντρονικ και ο Δημήτρης Κουτρομανος, ο καθένας με τις δικές του πιθανότητες.
Η αποστολή, που περιλαμβάνει 20 παίκτες, αποτελείται από τους εξής: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αντρονίκ, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλος και Μπούντνικ.











