Έτοιμος για το ματς με τη Λαμία είναι ο Αστέρας Τρίπολης.
Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την 18άδα που θα έχει στη διάθεσή του για το εν λόγω ματς.
Εκτός είναι οι τραυματίες Σελίν και Μπέρτος αλλά κι ο Τσουκαλάς που μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών έψαξε για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Επίσης, εκτός πλάνων είναι οι Ντουντού και Στανισάβλιεβιτς. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Γκοντό και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.
Αναλυτικά η αποστολή:
Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Μάσα, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.
Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Βεργέτης αναμένεται να ξεκινήσει με τους:
Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Γιαννούλη – Ιγκόρ στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Πασαλίδης-Τριανταφυλλόπουλος θα είναι τα δύο στόπερ.
Ιγκλέσιας και Μουνάφο θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μαντίντα να κινείται μπροστά τους, ενώ ο ο Μανιάς θα έχει δεξιά κι αριστερά του τους Καλτσά-Ισνάλντο.











