Ελασσόνα… έξι αστέρων!

Ιδιαίτερα κακή… “οικοδέσποινα” αποδείχτηκε η Ελασσόνα 2013, καθώς ήταν ασταμάτητη και “φιλοδώρησε” με έξι γκολ τον Βρυότοπο, δίχως μάλιστα να δεχτεί κανένα.

Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου

Έτσι η Ελασσόνα 2013 μετά και από αυτή την νίκη έφτασε την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει σε δεκαεννιά αγώνες 31 βαθμούς. Από την άλλη ο Βρυότοπος βρίσκεται πιο χαμηλά στην βαθμολογία. Καθώς κατέχει την δέκατη θέση με 23 βαθμούς και χρειάζεται θετικά αποτελέσματα έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Η καλή μέρα από πρωί φαίνεται. Αυτό ισχύει απόλυτα για τους γηπεδούχους στη σημερινή (21/3) αναμέτρηση. Διότι μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, ο Τάσος Δρυστέλλας έβγαλε όμορφα για τον Λάζο Θωώμά ο οποίος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του. Μάλιστα η Ελασσόνα 2013 δεν σταμάτησε εκεί.

Στο 18΄μετά από κάθετη πάσα του Κυριάκου Σεμερτζίδη και πάλι ο Λάζος Θωμάς με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα προσωπικά του. Κάπου εκεί όμως ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να κάνουν διαχείριση του αποτελέσματος. Έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Ελασσόνα 2013 να είναι μπροστά με 2 – 0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Με το που ξεκίνησε η “επανάληψη” και συγκεκριμένα στο 50ό λεπτό, ο Τάσος Δρυστέλλας έβγαλε μία ακόμη ασσίστ και ο Κυριάκος Σεμερτζίδης με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα “κλειδώνοντας” το ματς υπέρ της ομάδας του. Ενώ στο 72΄από πάσα του Κυριάκου Σεμερτζίδη, ο Λάζος Θώμος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 σημειώνοντας παράλληλα χατ – τρικ.

Οχτώ λεπτά αργότερα η Ελασσόνα 2013 πέτυχε ακόμη ένα γκολ. Ο Νίκος Γιώτσας έβγαλε ωραία για τον Χάρη Καρυπίδη και αυτός με όμορφο σουτ έκανε το 5 – 0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Και στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, από κάθετη του Χάρη Καρυπίδη ο Παναγιώτης Γεωργούλας με τεχνικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0 για τους γηπεδούχους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Βρυοτόπου έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία και τις αποφάσεις του διαιτητή κ. Τέγου Άγγελου στην σημερινή αναμέτρηση και ευχαριστεί θερμά για την άψογη φιλοξενία στο παιχνίδι την ομάδα της Ελασσόνας 2013.

Οι Συνθέσεις

Ελασσόνα 2013 (Νίκος Γκαλίτσιος): Γελαδάρης, Μίχης (75′ Ναλμπαντίδης), Μπαντής, Γκαραβέλης, Γεωργούλας Λ., Μπούτλας, Σεμερτζίδης, Τριανταφύλλου (55′ Γιώτσας), Δριστέλλας, Καρυπίδης, Θώμος (80′ Γεωργούλας Π.).

Βρυότοπος 1968 (Μανώλης Γαραζανάκης): Μάνος, Νταλακούρας (75′ Μπίτης), Λιάκος, Γκαμέτσας (65′ Παππάς), Γκαμπέτας, Κανάκης, Δεληχρήστος, Τσιρόπουλος (46′ Μπιζιώτας), Βόραδας, Σπυρόπουλος, Φιλιππίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Κακάνης, Ευστρατίου.