Εντυπωσιακή κίνηση με… Τζατζάκη!
Μετά την σπουδαία κίνηση με τον Γιάννη Κόκκινο, η διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου ολοκλήρωσε σήμερα ακόμη μία σημαντική προσθήκη ενόψει και της νέας χρονιάς.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Συκουρίου απέκτησε τον Αλέξη Τζατζάκη, που μέχρι τώρα φορούσε την φανέλα του Ηρακλή Χάλκης και συνεργαζόταν με τον νέο προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Νίκο Ανδρέου.
Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον 30χρονο επιθετικό, καθώς κουβαλάει αρκετή εμπειρία και έχει πολλές παραστάσεις από ομάδες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας. Φέτος με την φανέλα της Χάλκης σημείωσε 18 τέρματα και αναμένεται να βοηθήσει αισθητά την νέα προσπάθεια που κάνει ο Κίσσαβος Συκουρίου.
Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Αλέξη Τζατζάκη, με τον ίδιο να αναφέρει τα εξής:
«Ευχαριστώ στη διοίκηση του Ηρακλή Χάλκης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπακαλούλη, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Νοιώθω τιμή που ήμουν μέλος αυτής της οικογένειας και εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά στον Ηρακλή Χάλκης».











