Επέστρεψε δριμύτερος…
Μετά από απουσία ενός και κάτι μήνα, ο Αλέξης Μπατζιανούλης, μετά το τραυματισμό του, επέστρεψε δυνατότερος στα αγωνιστικά δρώμενα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου.
Μετά λοιπόν από το ατυχές εκείνο μεσημέρι στο γήπεδα της Νεάπολης όπου “έπαθε” μόλις στο 3ο λεπτός της συνάντησης, μερική ρίξη έσω πλαγίου συνδέσμου, ο “Robocop” επέστρεψε πολλά υποσχόμενος, αρχή γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Σμόλικα Φαλάνης.
Βέβαια για να επιστρέψει τόσο γρήγορα και 100% έτοιμος χρειάστηκε και η ιατρική φροντίδα του μετρ του είδους των αποκαταστάσεων μετά από τραυματισμούς, Κώστα Καλαμπάκα, τον οποίο θέλει και ο ίδιος ο Αλέξης μέσα από το ArenaLarissa.gr, να ευχαριστήσει δημοσίως για την προσοχή που του έδειξε και τώρα πλέον είναι πάνω απ΄ όλα υγιείς και ετοιμοπόλεμος.











