Επέστρεψε με τεσσάρα!
Επιστροφή στις νίκες για τον Όλυμπο Γόννων, καθώς μετά την ήττα με 2 – 0 από τον Ροδιακό, το συγκρότημα του Αχιλλέα Μάντζιαρη επικράτησε με 4 – 0 του Ιπποκράτη και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Με αυτό τρίποντο το σύνολο των Γόννων παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με είκοσι δύο βαθμούς, ενώ όσον αφορά την ομάδα του Βασίλη Κουτσιμάνη, βρίσκεται στην δέκατη θέση με εννέα πόντους.
Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού και στο 26ο λεπτό, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Ριζούλη να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ από πλάγια θέση και να κερδίζει τον Βλητσάκη για το 1 – 0.
Ο Όλυμπος Γόννων κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 39ο λεπτό, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πορτιέρο, Καραναστάση. Συγκεκριμένα, ο Ριζούλης ήταν αυτός που ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Τσουμάνη και ο κ. Σουλιώτης υπέδειξε την άσπρη βούλα.
Ένα λεπτό πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Ιπποκράτης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Βαγγέλης Κουτσιμάνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Σουλιώτη που σήμαινε κόκκινη κι έτσι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό, ο 14χρονος Στέφανος Μάλτζιαρης τροφοδότησε όμορφα τον Καραδούκα και ο τελευταίος σούταρε από θέση βολής, όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο και πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του γκολκίπερ του Ιπποκράτη, Βλητσάκη.
Δυνατό σουτ του Καραδούκα και πάλι για τους γηπεδούχους στο 67ο λεπτό μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και αυτήν την φορά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
Μάλιστα, η ομάδα του Αχιλλέα Μάντζιαρη διεύρυνε το σκορ σε 3 – 0 στο 76ο λεπτό, με τον Ντόι που βρήκε ιδανικά τον Ριζούλη και ο τελευταίος που από θέση βολής δεν αστόχησε, κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλητσάκη, πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο σημερινό παιχνίδι.
Με την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών, ο Ντόντος με υποδειγματικό πλασέ από πλεονεκτική θέση κέρδισε τον Βλητσάκη κι διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0 για τους Γόννους απέναντι στον Ιπποκράτη, με τους φιλοξενούμενους όμως να τελειώνουν το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς μετά τον Βαγγέλη Κουτσιμάνη, ο Φωτίου ήταν αυτός που είδε την κόκκινη κάρτα από τον κ. Σουλιώτη στο 85ο λεπτό του αγώνα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Οι Συνθέσεις
Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Παντρεμένος (34′ Ντόντος), Γραβάνης, Τσιαπλές, Μαρκεγκάι, Μούργκας, Ντόι, Πρακαφίλης (72′ Καλούσης), Καραδούκας, Μάντζιαρης Στ. (54′ Τσούγιας), Ριζούλης.
Ιπποκράτης (Βασίλης Κουτσιμάνης): Βλητσάκης, Τσουμάνης (63′ Κιούσης), Κουματζέλης, Κώτσιας, Δαούλας, Τσιόγκας, Κουτσιμάνης Ευ., Μπούζο (58′ Ρομνιός), Κουτσιμάνης Ι. (86′ Παλάτζας), Φωτίου.
Διαιτητική Τριπλέτα
Σουλιώτης, Κουμάρογλου, Πρακατές.


















