Επέστρεψε στην Α΄1 η Νεάπολη!
Μεθυσμένη πολιτεία μοιάζει από το απόγευμα του Σαββάτου (14/05) η Νεάπολη Λάρισας, καθώς μετά και την “λευκή” ισοπαλία που απέσπασε από την Αναγέννηση Φαρσάλων, πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νεάπολη επιστρέφει στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, μετά από μία σεζόν, έχοντας υποβιβαστεί μόλις πέρυσι ελέω και των πολλών ομάδων που είχαν αλλάξει κατηγορία.

Στον αντίποδα η μαχητική Αναγέννηση Φαρσάλων κατέλαβε την δεύτερη θέση του “μίνι” πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, αφήνοντας στην τρίτη θέση τους Ατρομήτους/Θύελλα Λάρισας.


Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο και για τις δυο ομάδες, άφησε τους δύο κίπερ θεατές της αναμέτρησης, με την μοναδική φάση του πρώτου μέρους να εξελίσσεται μπροστά από τα καρέ του Παλαμίδα. Ήταν το 39ο λεπτό όταν ο Παλαμίδας ανέτρεψε τον Ζαφειράκη εντός της μεγάλης περιοχής με τον κ. Κορέστη να δείχνει την άσπρη “βούλα” του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Μανώλης, βλέποντας όμως τον… συνονόματο Παλαμίδα, να αποκρούει, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται για την ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια με το… “απόλυτο” μηδέν!


Στην επανάληψη η Νεάπολη απείλησε με σουτ του Νάτση όμως με εντυπωσιακή απόκρουση έδωσε ξανά το παρόν ο Παλαμίδας.

Το παιχνίδι κινήθηκε κυρίως στο κέντρο με τα νευρά να είναι τεντωμένα και για τους δυο. Η Αναγέννηση πίεσε για να σημειώσει το γκολ της λύτρωσης με την καλύτερη φάση αυτή του Κούμπρια στο 88′ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μόσιαλου.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κορέστη βρήκε την ομάδα του Νίκου Βλαχούλη αγκαλιά με τις… “σαμπάνιες” ενώ αυτήν του Νίκου Θεοχαρόπουλου με την σκέψη πως έφτασε κοντά στην πηγή αλλά… δεν ήπιε νερό!

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Κούρο, Συμεωνίδης, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Προσμίτης., Αρβανιτοζήσης Γ. (46′ λ.τ. Χριστοδούλου), Μουτκανάς Θ. (68′ Αρβανιτοζήσης Δ.), Κούμπρια, Ζαγγανάς (68′ Τσιάμπας Απ.), Πατσιούρας.

Νεάπολη (Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Κοσμάς, Μανδραβέλης, Ζάρρας, Καρανικολός, Σπανός, Βράνας, Νάτσης (82′ Ευαγγέλου), Μανώλης (90′ Μπουχλαριώτης), Γκρέτσης (28′ λ.τ. Ζαφειράκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Νίκζας, Στάικος.











