Επίθεση Χατζημεστή σε Πόποβιτς για την χρησιμοποίηση του γιου του: «Πόσα θες να μας τρελάνεις;»

Σε νέα επίθεση, σχεδόν δυο μήνες μετά την προηγούμενη, προχώρησε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής.

Παρά την νίκη, ήταν προφανές ότι ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την τακτική διαχείριση του αγώνα από τον Αυστραλοκροάτη προπονητή και κυρίως εκανε αναφορά για συγκεκριμένο παίκτη, που όπως κατάλαβαν οι διαδικτυακοί του φίλοι αφορούσαν τον γιο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Χατζημεστής παραβρέθηκε και αυτό το Σάββατο στα Πηγάδια ως πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΞ και παρακολούθησε από την εξέδρα τον αγώνα. Και την νέα του ανάρτηση την έκανε μέσα από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης.

Δείτε συγκεκριμένα τι έγραψε:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πηγή: thrakisports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Super League 2: Τα τελικά αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής (13-14/2)

Ιωνικός – Διαγόρας 2-0: «Καθάρισε» στο β’ μέρος κι έπιασε κορυφή

Παναχαϊκή-Λεβαδειακός 2-0: Το «υπέγραψε» ο Αραβίδης!

Εργοτέλης – Διαγόρας 2-0: Ασταμάτητοι οι Κρητικοί!

The post Επίθεση Χατζημεστή σε Πόποβιτς για την χρησιμοποίηση του γιου του: «Πόσα θες να μας τρελάνεις;» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com