“Επαγγελματική” νίκη για τον Όλυμπο Γόννων
Ο Όλυμπος Γόννων νίκησε με 2 – 0 στην Κρανιά τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Δευκαλιώνα και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 30′ με τον Καράνη, ενώ στο 60′ ο Δευκαλίωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Γαλάνης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Παπαδογούλα, αλλά κόλλησε στην λάσπη και δεν κατέληξε στα δίχτυα.
Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τον Όλυμπο με τον Καραδούκα να περνά και τον Παπατζέλο και να κάνει σε κενή εστία το 0 – 1.
Στο 75′ η Κρανιά έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Τσιγάρα, όμως ο ποδοσφαιριστής του Δευκαλίωνα στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Και αφού δεν έγινε το 1 – 1, στην αμέσως επόμενη φάση ο Ριζούλης με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ σφράγισε την νίκη του Ολύμπου για το τελικό 2 – 0.
Οι Συνθέσεις
Δευκαλίων Κρανιάς: Παπατζέλος (35′ Μαστοροδήμος), Σοφός, Μπατσίλας Θ., Μπατσίλας Τ., Μύλωνας, Κατσιούλης (40′ λ.τ. Προβίδας), Τσιγάρας, Τσαουσίδης (70′ Γκανέτσος), Δαγκλής Κ., Παπαδήμος, Γαλάνης.
Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Παπαδογούλας, Τζιτζιλιώνης, Μαρκεντάι, Καραβασίλης, Καράνης, Ρημαγμός, Ντόι, Ριζούλης, Καραδούκας (80′ Μάντζαρης), Καναβούρας, Καραβίδες (85′ Κολώνας).











