Επιστροφές Τσιφλίζογλου και Παπακώστα στους Α.Α.Α.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφουν οι Γιάννης Τσιφλίζογλου και Βασίλης Παπακώστας, καθώς μετά από απουσία ενός έτους, οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται την νέα χρονιά με την φανέλα των Αγίων Αναργύρων.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο τη νέα χρονιά και σε αυτό θα συμβάλλουν οι Γιάννης Τσιφλίζογλου και Βασίλης Παπακώστας που επιστρέφουν μετά από το μικρό πέρασμα που είχαν στην ομάδα των Βουναίνων.

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων φθάνει στις προσθήκες για την νέα χρονιά, με αυτήν του Μάρκου Βιλανάκη, με τον τεχνικό Γιώργο Παπαντωνίου που δείχνει ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή, έχοντας έτσι ουκ ολίγες επιλογές για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.