Επιστροφή για… ΑΠΟΕΛ
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανοίγει η αυλαία της δεύτερης μέρας της 13ης αγωνιστικής, όπου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους».
Οι Πειραιώτες θα παίξουν κόντρα στους Βοιωτούς, το μεσημέρι της Κυριακής (4/12) στις 15:00 (Novasports 2) και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κέρκυρα την προηγούμενη εβδομάδα. Παράλληλα, θέλουν να πάνε χωρίς απώλειες στην κρίσιμη «μάχη» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση του ομίλου, ενόψει και της κλήρωσης της επόμενης φάσης.
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 του Ηρακλή στην έδρα του και θέλει να κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα… βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην Super League.











