Επιστροφή με τριάρα!
Επιστροφή στις νίκες για την Νίκη Μιχαήλ στην όγδοη αγωνιστική της Γ΄τοπικής κατηγορίας, όπου επικράτησε με 3 – 0 του Μύτικα Καλυβίων στο γήπεδο του Ομορφοχωρίου.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Με δύο τέρματα του Δημήτρη Τζουμάκα και ένα του Ανδρέα Γραβάνη, η Νίκη Μιχαήλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Μύτικα Καλυβίων, με την ομάδα των Δημήτρη Κατσιαφλάκα και Σάκη Γεωργαντά να επιστρέφει στις νίκες, μετά και την ήττα με 1 – 0 από το Μεσοχώρι την προηγούμενη αγωνιστική.
Με αυτήν την νίκη οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα τρεις βαθμούς και απέχουν τρεις βαθμούς από την πρώτη τριάδα, ενώ το σύνολο του Γιώργου Νάνου βρίσκεται δύο θέσεις πιο πίσω με οκτώ βαθμούς.
Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού και μόλις στο 4ο λεπτό, ο Φουρκιώτης βρέθηκε σε πλάγια θέση και σούταρε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο ο Παπαπολυμέρου αντέδρασε σωστά και εξουδετέρωσε την φάση για τον Μύτικα.
Η απάντηση από την Νίκη Μιχαήλ ήρθε εννέα λεπτά μετά, με την φάση να μετουσιώνεται σε γκολ, με τον Δημήτρη Τζουμάκα που μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε από πλεονεκτική θέση, κέρδισε τον Μπελλή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μύτικα Καλυβίων για το 1 – 0.
Δυνατό σουτ του Γιάννη Καϊμακάμη για τους φιλοξενούμενους από το σημείο του πέναλτι στην αντίπαλη περιοχή στο 31ο λεπτό, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων Παπαπολυμέρου να αντιδρά και πάλι σωστά και να διώχνει με τα χέρια σε κόρνερ. Κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα του Γιώργου Νάνου.
Δύο λεπτά αργότερα και μετά από ιδανική αντεπίθεση της Νίκης Μιχαήλ, ο Δημήτρης Τζουμάκας βρέθηκε σε θέση βολής και απέναντι από τον Μπελλή, με τον παίκτη των γηπεδούχων να είναι εύστοχος και να κάνει το 2 – 0, σημειώνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην χθεσινή αναμέτρηση.
Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, το σύνολο των Δημήτρη Κατσιαφλάκα και Σάκη Γεωργαντά πέτυχαν το 3 – 0, με πολλά παράπονα των φιλοξενουμένων. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γραβάνης σούταρε από πλάγια θέση, με τον Μπελλή να κάνει ασταθή απόκρουση και την μπάλα να περνά την γραμμή του τέρματος, με τον διαιτητή κ. Τέγο αλλά και τον δεύτερο βοηθό κ. Κοτούμπα να δείχνουν σέντρα και τους παίκτες των Καλυβίων να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση αυτή, με την μπάλα ωστόσο να περνά την γραμμή και σωστά να γράφεται το 3 – 0.
Στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να διευρύνουν το σκορ, με τον Ανδρέα Γραβάνη να βρίσκει με παράλληλη πάσα από τα δεξιά τον Μενέλαο Λαζάρου και τον τελευταίο που με κενή εστία αστόχησε και δεν σκόραρε, αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.
Φάουλ του Γιάννη Καϊμακάμη στο 72ο λεπτό του αγώνα, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Παπαπολυμέρου να αποσοβεί την ευκαιρία των Καλυβίων και να κρατά την εστία του ανέπαφη, με την φάση αυτή να είναι η τελευταία του παιχνιδιού, και το 3 – 0 όπου παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του «άρχων» του αγώνα κ. Τέγου.
Να σημειωθεί πως, οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Λάμπρος Γκόλτσιος στο 67ο λεπτό αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ως τραυματίας και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι και συγκεκριμένα στο φρύδι στην διεκδίκηση της μπάλας με παίκτη της Νίκης Μιχαήλ.
Οι Συνθέσεις
Νίκη Μιχαήλ (Δημήτρης Κατσιαφλάκας – Σάκης Γεωργαντάς): Παπαπολυμέρου, Κατσαρός, Σαπουνάς Γ., Παπακωνσταντίνου (46′ Κωφός Αλ.), Ραπτοτάσιος, Αγγελακόπουλος, Σαπουνάς Ν. (69′ Κωνστανταρίδης), Τζουμάκας, Γραβάνης, Τζιάμαλης, Λαζάρου.
Μύτικας Καλυβίων (Γιώργος Νάνος): Μπαλλής, Κατσιμπούρας, Γκαβαλιάγκας, Γκόλτσιος, Μπαλούκας, Νάνος, Φουρκιώτης, Ζέττας, Καϊμακάμης, Ζαρώτης, Ζιακούλης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Αθ., Δεληγιάννη Ευάγ., Κοτούμπας Δ.




























