Επιστροφή στις προπονήσεις στην Ξάνθη

Το ρεπό της Κυριακής διαδέχθηκε διπλή προπόνηση τη Δευτέρα στην Ξάνθη, με τον Φασίδη να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Μετά τις «ανάσες» της Κυριακής (15/7) οι Ακρίτες επέστρεψαν την Δευτέρα (16/7) στην καθημερινότητα της προετοιμασίας της με διπλή προπόνηση.

Το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

Στην δεύτερη προπόνηση μετά την τακτική, υπήρξε και δίτερμα με τον Μίλαν Ράσταβατς να δίνει τις οδηγίες του ζητώντας συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Φασίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις κι επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Πηγή: gazzetta.gr