Επιστροφή στο… γυμναστήριο και στη ταχυδύναμη (Pics)

Μετά το χθεσινό πρωινό (18/7) ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο… κλασσικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο περιλαμβάνει γυμναστήριο και ασκήσεις στο γήπεδο.

IMG_7006

Οι τεχνικοί της ΑΕΛ χώρισαν τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Το πρώτο απάρτιζαν οι: Μαρουκάκης, Γιοβάνοβιτς, Καπός, Μονιάκης, Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Ντεγκρά, Σουλιώτης, Ναβάρο, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ναζλίδης, Λαμπρόπουλος και Δαμιανάκης.

IMG_7015

Ενώ το δεύτερο οι: Γιαννιτσάνης, Καπνόπουλος, Χοτζάι, Κεϊτά, Φάρκας, Μανακούσιος, Ροβίθης, Ρέντζας, Γκόλιας, Αβραάμ, Χοτζάλι, Παπαδόπουλος, Βαρέλα, Ουρτάδο, Καρατάσιος, Ντέλετιτς και Μασούρας.

IMG_7050

Όλοι στο πρόγραμμά τους ξεκινούσαν με ζέσταμα και στη συνέχεια κατευθύνονταν στο γυμναστήριο για να ξεκινήσουν τα βάρη. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο γυμναστής της ΑΕΛ, φρόντισε να βγαίνουν στο γήπεδο και να κάνουν διάφορα σετ ασκήσεων ταχυδύναμης, με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στη συναρμογή.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2 - ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Δηλαδή τη βέλτιστη συνεργασία μεταξύ των μυών, για μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις τους και έτσι ώστε να γίνουν πιο γρήγοροι.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 1 - ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ