Επιστροφή του Βουτυρίτσα Junior!

Η ομάδα των Ατρομήτων προχώρησε στην πρώτη χειμερινή μεταγραφή με την επιστροφή του Σέργιου Βουτυρίτσα ο οποίος είχε παραχωρηθεί το καλοκαίρι στην ομάδα U20 του Τυρνάβου.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Ο ποδοσφαιριστής δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες στην ομάδα νέων του Τυρνάβου και έτσι μετά από σύντομο πέρασμα, επέστρεψε πίσω στους Ατρόμητους/Θύελλα Λάρισας για να βοηθήσει την ομάδα του στην επίτευξη των στόχων της.

Η προσθήκη αυτή θα δυναμώσει την ομάδα των Ατρομήτων οι οποίοι σκοπεύουν να ενισχυθούν και με άλλους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΛ, καθώς μέχρι στιγμής βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς και θέλουν να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις για υποβιβασμό.