Επιτέλους νίκη…

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Λαρισαϊκός και μάλιστα εκτός έδρας. Ανούσια υπεροχή ο Αετός Αμυγδαλέας δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός εκτός από μια δυο φάσεις, λόγω της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων.

είχε ένα δοκάρι στο 80′ με τον Καψούρη σε σουτ.

Ο Λαρισαϊκός έδειξε πρώτος τις διαθέσεις του και απείλησε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 25′ και στο 30′  έφτασε κοντά στο γκολ με τον Γιώργη, όμως ο παίκτης του Λαρισαϊκού βρήκε τον Τέρπο απέναντι του και τις δύο φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια εικόνα όπως και στο πρώτο. Βέβαια η Αμυγδαλέα έχασε ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με το σουτ του Καψούρη στο 80′ όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα το γκολ ήρθε για τον Λαρισαϊκό. Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ. Μετά από σκαφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Σαγάνη, ο Γιώργης θα γίνει κάτοχος της μπάλας και από πλάγια θέση με δυνατό διαγώνιο σουτ στο απέναντι παράθυρο του τερματοφύλακα θα κάνει το 0 – 1, το οποίο θα είναι και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αμυγδαλέας (Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάκας, Μητράκας, Παπακωστούλης, Μπέλιος, Σιούτας Δ.Β., Γραμμένος (75′ Παπαδημητρίου), Ανδριανόπουλος, Παζάρας, Σιούτας Κ. (50′ Ευαγγελούλης), Καψούρης.

Λαρισαϊκός (Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Κουρούκας (73′ Γενητσεφτσής), Ζάχος, Τσιμπουκλής, Κούνδουρος, Γκιουρσάνης, Σαγάνης, Καρβουνιάρης (88′ Κατσιούλης), Μπατσαράς, Γιώργης.