Με τα νέα δεδομένα της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα στο -7 από την κορυφή και την ΑΕΚ και στο +1 από τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση. Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Λιβαδειάς η οποία αποτελείται από 21 παίκτες.
Aναλυτικά η αποστολή:
Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης.
Εκτός έμειναν οι Ενγκελς και Χατζισαφί για το ματς του Σαββάτου (19:30) με τον Λεβαδειακό. Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την 11αδα αλλά φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή του Φορτούνη για το βασικό σχήμα με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.











