Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών: Η Ελλάδα ηττήθηκε και από το Βέλγιο

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε για δεύτερη φορά σε δύο αγώνες στον 1ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών και το όνειρο της πρόκρισης στα νοκ άουτ γίνεται ακόμα πιο μακρινό. Το Βέλγιο πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (25-16, 25-22, 25-19) και υποχώρησε στην τελευταία θέση του ομίλου.

Η ελληνική ομάδα δεν εμφάνισε το πρόσωπο που είχε στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουκρανία, όταν πήρε δύο σετ και κόντραρε στα ίσια την αντίπαλό της σε άλλο ένα.

Στο 1ο σετ δεν απείλησε και το έχασε με 16-25 και η μοναδική φορά που πλησίασε στο να πετύχει κάτι ήταν στο 2ο σετ, το οποίο έχασε με 22-25. Στο 3ο σετ, η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα ούτε σε μια στιγμή και το 25-22 ήταν γεγονός.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Πολωνία την Κυριακή, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με Σερβία και Πορτογαλία, που θα κρίνουν τα πάντα στον όμιλο. Σημειώνεται ότι προκρίνονται 4 ομάδες από τις 6 του ομίλου.

Πηγή: Sport24.gr