Ευχές για γρήγορη επιστροφή…

Με μία προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Τάσου Παπάζογλου, ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού που τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο αμυντικός της Αγρινιώτικης ΠΑΕ φέρεται πως θα χάσει ολόκληρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα μπορούσε από το να εκφράσει την συμπαράστασή της στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

 

Η δήλωση του:

«Με αυτή τη δήλωσή μου θέλω να εκφράσω, τόσο τα προσωπικά όσο και της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, συναισθήματα συμπαράστασης.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, στο φιλικό παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο 3/9/16.

Είμαστε συγκλονισμένοι και συμπαριστάμεθα στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε όλοι την ταχύτερη ανάρρωσή του και θα είμαστε όλοι παρόντες σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης θα επισκεφθεί τον Τάσο Παπάζογλου στην κλινική που θα νοσηλευτεί».