Εύκολα ο Απόλλων
Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας επανήλθε στις νίκες την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας, επικρατώντας με 3 – 0 του Θεσπρωτού εντός έδρας.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση, δείχνοντας τις ορέξεις τους από νωρίς. Πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα στο 20ό λεπτό. Όταν ο Μηνάς με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης και πάλι με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η πίεση του Απόλλωνα δεν έπεφτε χάνοντας ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία στο 25′, όταν ο Σαχινίδης από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ. Εν τέλει το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38′ όταν ο Διβανές σούταρε, ο τερματοφύλακας απόκρουσε, όχι όμως καλά και ο Μανθάνο από κοντά “άνοιξε” το σκορ.

Με το “καλημέρα” της “επανάληψης” οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάς διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Διβανές από μακριά επιχείρησε το σουτ, ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Σαχινίδης στην επαναφορά έκανε το 2 – 0.

Ο Απόλλων Λάρισας όμως δεν σταμάτησε εκεί και λίγο αργότερα “καθάρισε” το ματς. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σαχινίδης έβγαλε όμορφη κάθετη για τον Μανθάνο και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 για τους γηπεδούχους.

Οι Συνθέσεις
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Παπαδόπουλος (58′ Σουλίδης), Ιορδανίδης, Ανδρέου (74′ Μουταφτσίσκι), Αγρόδημος, Μηνάς, Καμπέρης, Σαχινίδης, Μανθάνο (66′ Συράκος), Διβανές.
Θεσπρωτός (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος (51′ λ.τ. Μπότσαρης), Πολυχρονιάδης, Ηλίας Α., Νόνης, Πάνος, Πέντζας (68′ Τσουντσούδης), Λαγός, Μυρσινιάς, Ντόκος (37′ λ.τ. Κωστάκης), Μπίκας, Βιτώρος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπαλάσας, Κουφός, Φράγιος.











