Ζαραδούκας: «Καλό σύνολο ο Λεβαδειακός»
συντάκτης
ArenaLarissa
·
8 Ιανουαρίου 2018
Ο Ζαραδούκας μίλησε για το Σαββατιάτικο ματς της Τούμπας και την πορεία του πρωταθλήματος για τον Λεβαδειακό.
Για το ματς της Τούμπας όπου ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την πορεία του πρωταθλήματος, μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας στον «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
– την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚ: «Είναι βαρύ το σκορ. Είχαμε και ένα αήττητο και η ήττα αυτή σίγουρα μας έχει προβληματίσει».
– τον ΠΑΟΚ: «Έχει πολύ καλές μονάδες. Οι παίκτες στην επίθεση είναι πολύ καλοί αλλά και ο Μάτος. Έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι όταν η ομάδα έχει μέτρια απόδοση. Σιγά σιγά χτίζει μια καλή ομάδα που μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Είναι θέμα χρόνου να δέσει ως ομάδα και να έχει και συνέχεια. Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνει στα παιχνίδια εκτός Τούμπας».
– το πρωτάθλημα: «Υπάρχει πλήρης ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις και αυτό είναι ευχάριστο. Είναι η πρώτη χρονιά που ο Ολυμπιακός κάνει μια τόσο δυνατή μεταγραφή τον Ιανουάριου. Πιστεύω ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα το πάρει. Ο ΠΑΟΚ χτίζει τώρα αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη να πάρει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός και με κακή απόδοση θα καταφέρει να πάρει τα παιχνίδια»
– τον Λεβαδειακό: «Εχουμε ένα καλό σύνολο και είμαστε φουλ ανταγωνιστικοί. Οπότε μπορείς να κρίνεις από τις μικρές ομάδες πόσο έχει ανέβει ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα».
Πηγή: gazzetta.gr