Ζητάει περισσότερα χρήματα ο Ρούμπιο!

Οι διαπραγματεύσεις των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τον Ρίκι Ρούμπιο τείνουν να γίνουν… σίριαλ με τη χρυσή τομή να μην έχει βρεθεί ακόμα.

Οι «λύκοι» πρότειναν στον Ισπανό πλέι μέικερ… ηγεμονικό συμβόλαιο αξίας 48 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα χρόνια, όμως ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα το αρνήθηκε.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ο λόγος που ο Ρούμπιο είπε «όχι» είναι ότι περιμένει μεγαλύτερη οικονομικά πρόταση, καθώς θεωρεί πως όντας ο σταρ της ομάδας μετά τη φυγή του Κέβιν Λοβ μπορεί να διεκδικήσει καλύτερο συμβόλαιο!

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας της Μινεσότα φαίνεται πως έχουν εκνευριστεί με τη στάση του 23χρονου άσου και δεν διατίθενται, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να ανεβάσουν το ποσό που προτείνουν.