Ζιάκας και με τη “βούλα”!
Νέος προπονητής της ΑΕΔ Νίκαιας, είναι από σήμερα ο Μίλτος Ζιάκας.
Ο νεαρός και ιδιαίτερα φιλόδοξος προπονητής αφού πρώτα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα της Μελιβοίας στην οποία εργάστηκε επί εννέα συναπτά έτη προσφέροντας σημαντικό έργο, “βγάζοντας” παράλληλα ακόμη και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, από την νέα αγωνιστική περίοδο θα κάθεται στον πάγκο της ΑΕΔ Νίκαιας.
Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου:
“Ο Μιλτιάδης Ζιάκας ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια εργάσθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας στη Δ΄ Εθνική κατηγορία (4 χρόνια) και στην Α΄ ΕΠΣΛ (5 χρόνια) θα είναι ο προπονητής της ΑΕΔΝ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 – 2014.
Είναι γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και πριν μεταπηδήσει στο Φιλοκτήτη είχε εργασθεί για εννέα επίσης χρόνια στα τμήματα υποδομής και την αντρική ομάδα του Άρη Λάρισας.
Η προώθηση των νέων παιδιών είναι το χαρακτηριστικό του και από τα χέρια του πέρασαν ποδοσφαιριστές όπως οι Κουτσιανικούλης, Ευαγγέλου, Ρεντζιάς που σήμερα αγωνίζονται σε ομάδες τις Super League”.











