Η αλλαγή «ερυθρόλευκης» τακτικής και το… σίριαλ Μπεν
συντάκτης
ArenaLarissa
·
19 Δεκεμβρίου 2017
Ο Ολυμπιακός φέτος δείχνει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές ότι όποιος δεν θέλει να μείνει στην ομάδα και να προσαρμόζεται στα δεδομένα της θα αποχωρεί άμεσα. Το story με Μπεν.
Από την Κυριακή σας είχαμε παρουσιάσει τα τελευταία οικονομικά δεδομένα για την περίπτωση του Μοχάμεντ Μπεν. Από την στιγμή που ο άσος από τις Κομόρες επέμενε να μην συναινεί στην πρόταση για νέο συμβόλαιο του Ολυμπιακού και ζητούσε παραπάνω, ποντάροντας στον Ερυθρό Αστέρα και σε άλλες κρούσεις ήταν πια ζήτημα χρόνου να γίνει πιο μεγάλο το πρόβλημα. Ο Μπεν από εκεί που έπαιρνε συμβόλαιο 220.000 ευρώ έφτανε να επιζητά συμβόλαιο ακόμα και πάνω από 700.000. Κάποιες πηγές θεωρούν ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο και η αλλαγή agent από επιλογή του παίκτη, καθώς με το προηγούμενο καθεστώς υπήρχαν ακόμα συζητήσεις και μπορεί να διαφοροποιούσαν τα δεδομένα. Η ουσία είναι πως και ο Μπεν τέθηκε εκτός ομάδας με τους Σέρβους
να επιμένουν για deal με τον Ερυθρό Αστέρα εδώ και μέρες. Από αγωνιστικής πλευράς πάντως το τελευταίο διάστημα ο Μοχάμεντ Μπεν δεν έπαιζε ιδιαίτερα καθώς και τραυματισμούς είχε και ίωση και γενικά θέματα ετοιμότητας.
ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Φέτος γενικότερα παρατηρείται μία αλλαγή τακτικής και προσέγγισης στον Ολυμπιακό σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Τι εννοούμε; Όποιος ποδοσφαιριστής δείχνει πως είτε δεν θέλει να είναι στην ομάδα ή να λειτουργεί με τα δεδομένα της αποχωρεί δίχως… πολλά πολλά πια. Δεν υπάρχει η πίστωση χρόνου και η υπομονή που μπορεί να υπήρχε παλαιότερα. Μήνας Δεκέμβριος και ο Ολυμπιακός… τελείωσε σε ένα απόγευμα και παραμονές του αγώνα με την Γιουβέντους τους Καρσελά, Καπίνο, Μίλιτς και Ζντιέλαρ, τους οποίους έστειλε να προπονούνται μόνοι τους. Ακολούθησε ο Εμενίκε με ατομικές προπονήσεις γιατί ήταν και εκείνος πια σε καθεστώς αποχώρησης για να έρθει τώρα να προστεθεί και ο Μπεν. Κοινώς ο Ολυμπιακός με γρήγορες διορθωτικές κινήσεις πρώτα μειώνει το ρόστερ του για να κάνει μετά τις προσθήκες που πρέπει. Παράλληλα στέλνει και… μήνυμα προς την υπόλοιπη ομάδα έτσι. Όποιος δεν πειθαρχεί αγωνιστικά ή σε αυτά που ζητάει ο σύλλογος θα αναζητά άμεσα αλλού την τύχη του.
Πηγή: gazzetta.gr