Η αποστολή της Βέροιας

Η «βασίλισσα» είναι με το 1,5 πόδι στην Football League και κόντρα στον ΠΑΣ καλείται να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για παραμονή

Με την… πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Βέροια που αύριο θα παίξει με τον ΠΑΣ και καλείται να πάρει τη νίκη που θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για παραμονή. Το πιο «απλό» σενάριο που κρατά την «βασίλισσα» στην κατηγορία αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Να… βάλει τον Ηρακλή από κάτω με τον Α (βαθμολογικά) ή Β (να υποβιβαστεί ο Γηραιός για εξωαγωνιστικούς λόγους), ο Λεβαδειακός να μην πάρει πόντο ως το τέλος και εκείνη είτε να πάρει 6 αλλά παράλληλα να αποκτήσει καλύτερη επίθεση από εκείνον (τώρα υστερεί καθώς είναι 23-16 υπέρ των Βοιωτών), είτε να πάρει 7. Δηλαδή να κάνει στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια της μίνιμουμ 2 νίκες και μία ισοπαλία. 
 
Για το αυριανό ματς δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Αρτσε, Ηλιάδη, Χατζί, Λινάρδο, Μπελαΐντ και Μαυρία. Η αποστολή της είναι η εξής:  Καντιμοίρης, Λόπες,  Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλίμ, Αντονιάν, Σισοκό, Σούλε, Γκονζάλες, Μίλιεβιτς, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Στόιτσεφ, Κάλβο, Σαρπόνγκ  Κωνσταντινίδης, Τζιώρας, Καπετάνος. 

Πηγή: gazzeta.gr