«Η αποχώρηση Πρίγιοβιτς φέρνει Παπαδόπουλο στον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με γερμανικό ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει κρούση στο Αμβούργο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση λόγω των χρημάτων που θα φέρει ο Πρίγιοβιτς. Διαβάστε τα δεδομένα.

Τα αραβικά σενάρια περί συμφωνίας της Αλ Νασρ με τον Πρίγιοβιτς εντείνονται, χωρίς από τον ΠΑΟΚ να υπάρχει σχετικός σχολιασμός. Παράλληλα, τροφοδοτούν νέα σενάρια, αυτή τη φορά στη Γερμανία, με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! 

Όπως αναφέρει η Hamburger Morgenpost, ο αγαπημένος σύλλογος του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος κάνει διακοπές αυτή τη στιγμή στο Μαϊάμι, προτίθεται να κάνει μια πρώτη πρόταση στο Αμβούργο. Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Παπαδόπουλος βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι δεν θα έχουν θέμα να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά το κόστος μεταγραφής, καθώς το Αμβούργο, παρότι υποβιβάστηκε, θα ήθελε τουλάχιστον να πάρει τα 6.5 εκατομμύρια που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από τη Λεβερκούζεν. 

Ο ΠΑΟΚ, τονίζουν οι Γερμανοί, συνεχίζει να μάχεται για την απόκτησή του και η προσπάθειά του αναμένεται να ενισχυθεί από την παραχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ενδέχεται να φέρει δέκα εκατομμύρια στα ταμεία της Τούμπας!

Από το περιβάλλον του παίκτη πάντως προκύπτει ότι προτεραιότητα του Παπαδόπουλου είναι να παραμείνει εξωτερικό.

Η πρόταση πριν τον τελικό

Η Αλ Νασρ είχε προσφέρει 4.5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ πριν από τον τελικό Κυπέλλου, την οποία οι «ασπρόμαυροι» είχαν απορρίψει, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με λιγότερα από δέκα εκατομμύρια, όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα του.

Επίσης, παρά τη… σιγουριά των Αράβων ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το πουθενά, πόσο μάλλον από τη στιγμή που έκανε μια τόσο καλή χρονιά, ανέβασε τις μετοχές του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εκτίναξε την αξία του, βλέποντας ξεκάθαρα ότι του χρόνου με τον ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει ποδόσφαιρο και θα παίζει Ευρώπη.

Πηγή: gazzetta.gr