«Η Βαγιεκάνο μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ»
Να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα έχει θέλει η Ράγιο Βαγιεκάνο εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης και γιατί όχι να μην την νικήσει κιόλας, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Τρασόρας.
«Φυσικά μπορούμε να νικήσουμε μέσα στο «Μπερναμπέου». Είμαστε σε μια κατάσταση, όπου δεν μπορούμε τίποτα να πετάξουμε μακριά ή να αφήσουμε τον ρυθμό μας να πέσει», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος μέσος και πρόσθεσε: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο και θα πάμε με την πεποίθηση ότι μπορούμε να νικήσουμε. Διαφορετικά, δεν θα πρέπει να πάμε καθόλου».
Ο μέσος της Βαγιεκάνο συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει φόβος στο ποδόσφαιρο. Δεν φοβάμαι τίποτα. Ναι, τους σέβομαι, αλλά αν φοβηθώ, τι θα έχω;» και κατέληξε: «Η πρόθεσή μας είναι να ανταγωνιστούμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι, γιατί αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να τα απολαμβάνεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε».











