Η βραδιά που ο Τζινόμπιλι έκανε ρεκόρ καριέρας! (vid)

Πριν από 13 χρόνια ο Μάνου Τζινόμπιλι είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο ΝΒΑ όσον αφορά το σκοράρισμα!

Συγκεκριμένα ήταν 21 Ιανουαρίου 2005 και δη η αναμέτρηση στην «Talking Stick Resort Arena» της Αριζόνα μεταξύ των Σανς και των Σπερς.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι έμελλε να… πάρει φωτιά εκείνο το βράδυ και να οδηγήσει την ομάδα του Σαν Αντόνιο στη νίκη με 128-123! 

Συγκεκριμένα είχε σταματήσει στους 48 πόντους, επίδοση που αποτελεί και την καλύτερη της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Ο Αργεντινός σταρ  είχε αγωνιστεί 44 λεπτά και είχε τελειώσει το ματς έχοντας 11/15 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 11/12 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο!

Για την… ιστορία επικό ματς είχε κάνει και ο Τιμ Ντάνκαν με 30 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ στον αντίποδα εξαιρετικοί ήταν οι Μάριον (37π.) και Στούνταμαϊρ (35π.)

Πηγή: gazzeta.gr