Η Θύελλα της Ελάτειας ήταν δυνατότερη στο τέλος
Θύελλα η μία, θύελλα η άλλη και με δυνατό αέρα να μην επιτρέπει και να γίνει και καλό παιχνίδι, η ομάδα της Ελάτειας όμως “φύσηξε” δυνατότερα και επικράτησε με 2 – 1 κόντρα στην ομάδα του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου.
Η αναμέτρηση διεξήχθη με δυνατό αέρα καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν βοήθησε μάλιστα στο να δει ο κόσμος πολλές φάσεις όμως η ομάδα της Ελάτειας ήταν αυτή που στο τέλος πήρε το τρίποντο, με δύο τέρματα του Χατζή, ενώ ο Ζδράγκας θα μπορούσε να πετύχει ακόμα δύο στο τέλος. Στην αντίπερα όχθη ο μείωσαν οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι άλλο στη συνέχεια.
Δυναμικό το ξεκίνημα της ομάδας του Νίκου Στογιάννη που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε στην αναμέτρηση. Στο 7ο λεπτό ο Κολονιώτης έστησε τη μπάλα για εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, εκεί όπου ο Σωτήρης Χατζής με πλασέ μέσα από την περιοχή δεν αστόχησε για το 1 – 0, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του.
Το Μεγάλο Ελευθεροχώρι προσπάθησε να ισοφαρίσει και να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια στο 15′, αλλά το σουτ του Ντάμπλη έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκάτα, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα των πορτιέρο.
Με τις φάσεις να πηγαίνουν εναλλάξ για την κάθε ομάδα, ήταν η σειρά της Ελάτειας να χάσει την πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 25′ ο Μπλιώνας έκανε επέλαση από αριστερά για να φθάσει παράλληλα στη γραμμή και μπροστά στο δοκάρι πριν προλάβει να σπάσει τη μπάλα ο τερματοφύλακας του πήρε τη μπάλα μέσα από τα πόδια για να διώξει σε κόρνερ.
Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενούμενους που όμως πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1 – 0 εις βάρος τους. Συγκεκριμένα στο 45ο λεπτό ο Μάρκος Βαλιάκος από θέση τετ – α – τετ, επιχείρησε και το σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα αλλά να περνά σε κόρνερ.
Η πρώτη καλή ευκαιρία μετουσιώθηκε και σε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν “αέρα” δύο τερμάτων και να βάζουν και τις βάσεις για τη νίκη. Στο 62′ ο Κίτσιςο “σερβίρει” από δεξιά στον Σωτήρη Χατζή, με τον τελευταίο να πλασάρει από τα τρία μέτρα για το 2 – 0.
Η ομάδα του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου έδειξε να “αφυπνίζεται” και απάντησε άμεσα τρία λεπτά μετά την επίτευξη του δευτέρου τέρματος. Συγκεκριμένα στο 65′ ο Ξεφτέρης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, που προκάλεσε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και των Γεωργάκη σχεδόν πάνω στη γραμμή απλά να “σπρώχνει” τη μπάλα για το 2 – 1, βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.
Βέβαια δεν ήταν ανάλογη και η συνέχεια με τους γηπεδούχους να σπαταλούν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να “σφραγίσουν” και τη νίκη. Και στις δύο πρωταγωνιστής ήταν ο Ζδράγκας που δεν κατάφερε να μπει στον πίνακα των σκόρερ. Στο 82′ ο Κίτσιος πήγε να “σερβίρει” ακόμα ένα τέρμα βγάζοντας τον συμπαίκτη του σε θέση τετ – α – τετ που όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννάκο που απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 90′ δέχθηκε κάθετη μπαλιά από τον Πάσχο με τον τερματοφύλακα να του κλέβει ακόμα μπάλα μέσα από τα πόδια.
Οι Συνθέσεις
Θύελλα Ελάτειας (Νίκος Στογιάννος): Γκάτας, Δελητζάνης, Γεωργαντάς, Γκουγκουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος, Πάσχος, Κίτσιος Γ. (90’+1′ Κίτσιος Κ.), Κολονιώτης (90’+2′ Μάλτζαρης), Χατζής (70′ Ζδράγκας).
Θύελλα Μεγ., Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Ντάμπλης, Γεωργάκης, Μητούλας, Λυμπίκης Αθ., Παππάς, Βαλιάκος Αθ. (30′ λ.τ. Βαλιάκος Μ.), Μήσιος, Ξεφτέρης, Γραμμένος, Σαπουνάς (64′ Κόσσυβας).
Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμαντής, Γρηγοριάδης, Κοντοβασίλης.



















