Η ρεβάνς του Ντόστανιτς!

Ήταν η 17η Δεκεμβρίου του 2015 όταν η ΑΕΛ υποδέχθηκε την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στη φάση των ομίλων.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιβλήθηκαν των «βυσσινί» με το ευρύ 5 – 0, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να βρίσκεται στο πάγκο της ΑΕΛ και τον Σέρβο τεχνικό έπειτα από το τέλος του αγώνα να δέχεται κριτικές για την εμφάνιση σε εκείνο το παιχνίδι.

Σήμερα, η ΑΕΛ του Σέρβου προπονητή πήρε μία πανάξια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να δικαιώνεται τόσο για τις επιλογές του στο σημερινό παιχνίδι, όσο και για την επιστροφή του στο πάγκο των «βυσσινί» όπου αντικατέστησε τον Ηλία Φυντάνη.

Μάλιστα, η σημερινή νίκη για τον Ράτκο Ντόστανιτς με το γκολ του Σάντι Κρίζμαν στο 90’+1′ αποτελεί και τη ρεβάνς στη βαριά ήττα εκείνης της βραδιάς του 2015.

Ο έμπειρος προπονητής φαίνεται πως έχει φέρει ήδη αλλαγές στα αποδυτήρια του συλλόγου και πως αφήνει σιγά – σιγά το στίγμα του, ενώ απομένει και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για να δούμε εάν η ΑΕΛ τελικά βρεθεί στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που αποτελεί και διακαής πόθος όλων των Λαρισαίων!