Η ώρα του λαού της ΑΕΚ!

Στις 16:00 στο χώρο του παλιού γηπέδου της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο των φίλων της ομάδας για να βροντοφωνάξουν το αίτημα τους για την κατασκευή της «Αγίας Σοφιάς».

Αυτό που απομένει για να βγει η άδεια κατασκευής του γηπέδου είναι η υψομετρική μελέτη, η οποία έχει κολλήσει στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Ετσι ο σκοπός του συλλαλητηρίου στις 16.00 είναι να σταλεί μήνυμα προς ότι πρέπει να βρεθεί επιτέλους λύση, για το γήπεδο.

Η Original έδωσε το ραντεβού και αμέσως ανταποκρίθηκαν όλα τα κλαμπ της Αθήνας και της επαρχίας, απλοί οπαδοί και φυσικά όλα τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» και να καταστήσουν σαφές ότι η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι αυτής της ιστορικής ομάδας.

 

Πηγή: gazzeta.gr