Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1

Νέα ήττα για τους Βάσκους, που με το 3-1 από τη Θέλτα έμειναν χαμηλά στην 15η θέση και δεν βρίσκουν ρυθμό στην μετά Βαλβέρδε εποχή.

Η Αθλέτικ φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα την στρωμένη ομάδα που προπόνησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Κούκο Θιγάντα δεν τα πηγαίνει καλά και αυτή τη φορά η ομάδα του γνώρισε την ήττα 3-1 στο «Μπαλαΐδος» από τη Θέλτα. Μάλιστα ήταν τόσο χάλια οι Βάσκοι, που και τα τρία γκολ τα δέχτηκαν σε 10 λεπτά και μέχρι το 26′.

Το σκορ άνοιξε ο Σέρχι Γκόμεθ (15′) και τη σκυτάλη πήρε με δύο δικά του ο Ιάγο Ασπας (21′, 25′), τελειώνοντας το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Μείωσε με γκολάρα ο Ραούλ Γκαρία (37′), αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν άλλη αντίδραση και παρέμειναν στην 15η θέση με μόλις 11 βαθμούς. Αντιθέτως, οι Γκαγιέγος που επίσης δεν έχουν ξεκινήσει καλά, ανέβηκαν στην 10η.

Πηγή: gazzeta.gr