Θρίαμβος της Βασιλείας!
Τάσεις αυτοχειρίας θα πρέπει να επιδείξει η Βασιλεία για να χάσει το εισιτήριο της ημιτελικής φάσης, μετά το 3-0 επί της Βαλένθια στο άδειο -λόγω τιμωρίας- “Σεντ Γιάκομπ-Παρκ”. Ένα τετράλεπτο ήταν αρκετό για να πάρει σαφές προβάδισμα η ελβετική ομάδα που σκόραρε δύο φορές με τον Ματίας Ντελγάδο (στο 34′ με μακρινό σουτ, στο 38′ με προβολή). Στο δεύτερο μέρος οι “νυχτερίδες” απείλησαν τρεις φορές με τον Εντουάρντο Βάργκας, αλλά ο εξαιρετικός Βάλεντιν Στόκερ αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Βασιλεία: Ζόμερ, Φ. Ντέγκεν (46′ Φ.Φράι), Σχαρ (72′ Εμπολό), Σαούρο, Αλίτζι, Ν. Ντέγκεν, Ντιέ, Ντελγάδο (58′ Ελνενί), Στόκερ, Ντιάς, Σάκα.
Βαλένθια: Γκουαΐτα, Ζοάο Περέιρα, Ματιέ, Σεντέρος (25′ Μπαραγκάν), Φεγκουλί, Μπερνάτ, Παρέχο, Καρτάμπια (70′ Πιάτι), Κεϊτά, Πάκο Αλκάθερ, Βάργκας.











