Ιάλυσος: Θέλει νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές

Με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω κόντρα στον Α.Σ. Σαντορίνης θα παίξει την Κυριακή, ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και προετοιμάζονται για το ματς της 13ης αγωνιστικής. Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος παραμένει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, γνωρίζοντας βέβαια ότι η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα και την Παρασκευή στο «Οικονομίδειο», ενώ η αποστολή των «τοξοβόλων» θα αναχωρήσει για την Αθήνα, το πρωί του Σαββάτου.

Σίγουρα εκτός πλάνων του Βαγγέλη Χαντέ στο παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο τιμωρημένος Άλμπερτ Ρούσσος που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Νίκη Βόλου.

Πηγή: 12Sports

The post Ιάλυσος: Θέλει νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com