Ιμπραΐμοβιτς: Παρομοίασαν το άγαλμα χωρίς μύτη με τον Βόλντεμορτ (pic)

Η δεύτερη πράξη βανδαλισμού στο άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πυροδότησε άγριο πικάρισμα στο tweet, παρομοιάζοντας τον Σουηδό με τον Βόλντεμορτ λόγω της κομμένης μύτης.

Σε ησυχία δεν αφήνουν τον Ζλάταν οι οπαδοί της Μάλμε, από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι έγινε μέτοχος στην μισητή Χάμαρμπι.

Το άγαλμα που έχει χτιστεί προς τιμήν του στη Σουηδία βανδαλίστηκε για δεύτερη φορά, με τους δράστες στην προκειμένη περίπτωση να αφήνουν τη φιγούρα του… χωρίς μύτη, με την εικόνα να δίνει έναυσμα για χαμό στο Twitter.

Αμέσως, ουκ ολίγοι χρήστες εντόπισαν ομοιότητα του αγάλματος με τον Βόλντεμορτ, τον κινηματογραφικό ήρωα από τις ταινίες του Χάρι Πότερ και κατέκλυσαν το Μέσο κοινωνικής δικτύωσης με ευφάνταστα tweets, πικάροντας τον Σουηδό σταρ.

 

Ιμπραΐμοβιτς: Παρομοίασαν το άγαλμα χωρίς μύτη με τον Βόλντεμορτ (pic)

Πηγή: gazzeta.gr