Ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν…
Και οι δύο είχαν εξ΄αρχής τον ίδιο στόχο… αυτόν της ανόδου στη Β΄τοπική κατηγορία και πλέον προσπαθούν με οποιαδήποτε τρόπο να το πετύχουν και στο τέλος του πρωταθλήματος να πανηγυρίσουν την άνοδο.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Φωτογραφίζει ο Δημήτρης Πετρωτός
Και φυσικά ο λόγος για τις Λάρισα ’88 και Δόξα Αμυγδαλής, όπου αναμετρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου και στο γήπεδο της πρώτης, με τις δύο ομάδες ωστόσο να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας και το 0 – 0 να είναι το τελικό σκορ.
Ευκαιρίες υπήρχαν πολλές από τις δύο ομάδες, όμως η τύχη και ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν τις ευνόησε αρκετά ώστε να φθάσουν στη νίκη, κατακτώντας έτσι στο τέλος από ένα βαθμό.
Με αυτόν τον βαθμό το λαρισινό συγκρότημα βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και έχει συγκεντρώσει είκοσι πέντε βαθμούς, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Αμυγδαλής βρίσκεται στην τρίτη θέση κι έχει έως τώρα είκοσι επτά βαθμούς.
Η πρώτη καλή φάση ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε από πλάγια, ωστόσο ο πορτιέρο της Αμυγδαλής Δημότσιος αντέδρασε σωστά και εξουδετέρωσε την ευκαιρία για την ομάδα του Γιάννη Τσιούρβα. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Γιάννη Ντάφο να σουτάρει από θέση τετ – α – τετ και την μπάλα να μην βρίσκει στόχο περνώντας μόλις άουτ.
Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, είχαμε την δεύτερη ουσιαστική φάση για την Αμυγδαλή, με τον Παύλο Παπαδήμο που βρήκε ιδανικά τον Βασίλη Παπακανάκη και τον τελευταίο που από καλή θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, αφού η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του γκολκίπερ, Γκούλιου.
Σέντρα του Καραφύλλι στο 42ο λεπτό του αγώνα, με αποδέκτη τον Παύλο Παπαδήμο, που όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την σέντρα του συμπαίκτη του, καθώς με κεφαλιά αστόχησε κι έστειλε την μπάλα έξω από το τέρμα των γηπεδούχων.
Οι παίκτες του Γιάννη Παπαναστασίου ήταν αυτοί που απείλησαν και πάλι στην επανάληψη, με τον Καραφύλλι να δοκιμάζει ένα σουτ στο 55ο λεπτό και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Δυνατό σουτ του Παύλου Παπαδήμου για την Δόξα στο 70ο λεπτό μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Δημήτρη Ανδρέου, όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο κι έτσι κατέληξε άουτ.
Να σημειωθεί πως, οι παίκτες της Λάρισας ’88 είχαν κάποιες ευκαιρίες για να φθάσουν στο γκολ με τους Τατσόπουλο και Σκουλίδη, όμως αυτοί δεν ήταν εύστοχοι στις ευκαιρίες αυτές κι έτσι το 0 – 0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα κ. Γουδουλάκη.
Οι Συνθέσεις
Λάρισα ΄88 (Γιάννης Τσιούρβας): Γκούλιος, Ναστούδης, Σελήνης, Σδράλης, Αδαμούλης, Κωνσταντίνου Γ. (76′ Πούλιος), Κωνσταντίνου Β. (67′ Σκουλίδης), Μπουφίκος (60′ Μπαϊράμης), Ντάμαλης, Μοσχοβίτης, Τατσόπουλος.
Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Δημότσιος, Ανδρέου Άγγ. (75′ Ανδρέου Δ.), Τσικούρας, Μπρακιχίλα, Χατζησάββας, Στεφανούλης, Κερμελιώτης, Ντάφος Ι., Παπακανάκης (60′ Ντίνας), Παπαδήμος (70′ Καματέρης), Καραφύλλι.
Διαιτητική Τριπλέτα
Γουδουλάκης, Μπορουτζίκας, Σπανούλης


















