Ιωαννίδης: “Ήμουν σίγουρος πως θα μετρήσει το γκολ, φαντάστηκα πως έγινε λάθος”

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο μίλησε για το ακυρωθέν γκολ του Φούντα λέγοντας πως δεν κατάλαβε γιατί δεν μέτρησε.

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από την Κύπρο με 1-0 σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει αν είχε μετρήσει το γκολ του Φούντα που ακυρώθηκε στο 88′. Σε αυτό στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας επιθετικός που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη φάση:

“Εγώ εκείνη τη τιγμή ήμουν σίγουρος πως θα μετρήσει το γκολ. Φαντάστηκα πως θα ήταν κάποιο λάθος επείδη και ο Μασούρας πήγε προς την μπάλα και μπορεί να μπερδεύτηκε ο επόπης. Δεν έχω δει ρίπλει και δεν ξέρω γιατί ακυρώθηκε”.

Για το αποτέλεσμα:

“Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα δεν το πετιμέναμε. Δεν είχαμε αυτό που έπρεπε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου”.

Για το ντεμπούτο του:

“Σαν ποδοσφαιριστές είναι το όνειρο μας να παίξουμε στην Εθνική Ανδρών. Είμαι χαρούμενος προσωπικά αλλά δεν μπορώ να χαρώ περισσότερο επειδή η ομάδα δεν κέρδισε. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω ανά πάσα στιγμή”.

Για τη χαμένη ευκαιρία που είχε:

“Ήθελα να σκοράρω, ήταν ένα καλό τελείωμα όχι όμως τέτοι για να μπορέσω να σκοράρω”.

Πηγή: Sport24.gr