Κάλινιτς: «Ένιωσα απαίσια που δεν έπαιξα»!

Ο Νίκολα Κάλινιτς σχολίασε την απουσία του από το Eurobasket κι εξήγησε πως το ασημένιο μετάλλιο αποτελεί τεράστια επιτυχία για τη Σερβία.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η τύχη της Σερβίας στο 40ό Eurobasket θα ήταν διαφορετική αν είχε στη διάθεσή του τον Νίκολα Κάλινιτς. Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε τέθηκε off λόγω τραυματισμού στερώντας μια ποιοτική λύση από την εθνική Σερβίας που κατέκτησε, εν τέλει, το ασημένιο μετάλλιο.

«Έχασα το Eurobasket και το συναίσθημα ήταν απαίσιο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν ενδεχομένως να καταλάβουν… Έζησα μαζί με τους συμπαίκτες μου για παραπάνω από έναν μήνα, πανηγύρισα γι’ αυτούς όμως μου ήταν πολύ δύσκολο να τους βλέπω και να μην μπορώ να τους βοηθήσω. Παρά τα προβλήματά μας, τα παιδιά πέτυχαν κάτι πραγματικά σπουδαίο και απέδειξαν ότι η Σερβία είναι η χώρα του μπάσκετ» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzeta.gr