Αρχικά, ο παίκτης του Άρη είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι η ΑΕΚ θα έρθει για να πολεμήσει για να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο Κύπελλο. Μπήκαμε με σκοπό να παλέψουμε, να δώσουμε ό,τι διαθέταμε για το πλεονέκτημα στα πλέι οφ».
Σε ερώτηση για το αν αυτό το παιχνίδι ήταν μια πρόβα για τα πλέι οφ, ανέφερε: «Πρέπει να έχουμε την σκληράδα και την ενέργεια που είχαμε σήμερα και στα πλέι οφ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια. Πρέπει να παλέψουμε για την κάθε κατοχή και ταυτόχρονα να περιορίσουμε τα λάθη».
Σε ότι αφορά τη δική του εμφάνιση και το γεγονός ότι έβαλε 19 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε: «Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ έξυπνη άμυνα επάνω μου στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκα αρκετά πιο επιθετικά, είχα τη βοήθεια των συμπαικτών μου, διατήρησα την ηρεμία μου κι έτσι ήμουν πιο αποτελεσματικός».
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Άρης ηττήθηκε από την Κύμη και κέρδισε την ΑΕΚ, υποστήριξε: «Είναι μια φοβερή ερώτηση, όταν κερδίζεις μια ομάδα που είναι στο φάιναλ φορ Κυπέλλου! Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να μπαίνουμε πιο επιθετικά, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι κι έτσι θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί».











