Κάτοικος Φαλάνης ο Τσούτσας!
Ο Αλέξης Τσούτσας μεταπηδά από το πρωτάθλημα της Α΄1 κατηγορίας και από το Αργυροπούλι σ΄αυτό της Α΄κατηγορίας, ώστε να αγωνισθεί στην ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Κάτοικος της Φαλάνης θα είναι από εδώ και στο εξής ο Αλέξης Τσούτσας που αγωνιζόταν έως τώρα στην Δόξα Αργυροπουλίου, καθώς ήρθε σε πλήρης συμφωνία με τους ανθρώπους του Σμόλικα Φαλάνης, με τον 21χρονο επιθετικό να μένει ικανοποιημένος μετά από αυτήν την εξέλιξη.
Ο νεαρός επιθετικός που πλέον θα φορά τα «πράσινα» του Σμόλικα Φαλάνης, πέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ στην ομάδα του Αργυροπουλίου με δώδεκα τέρματα, ενώ φέτος μετά από δεκατρείς αγωνιστικές έχει βρει δίχτυα τέσσερις αγωνιστικές. Τέλος, να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει αγωνισθεί και με την φανέλα του Αμπελωνιακού.











