Κέρδισε από το πρώτο και… κυνηγάει!
Ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πρόσθεσε η Ανάβρα, όπου επικράτησε του Αργυροπουλίου εντός έδρας με 2 – 0 και τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο πρώτο μέρος του αγώνα.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Φωτογραφίζει ο Δημήτρης Πετρωτός
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄1 πέτυχε σήμερα η Προοδευτική Ανάβρας, καθώς με ένα τέρμα του Άγγελου Κορδαλή και του Γιάννη Σχοινά, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δόξας Αργυροπουλίου κι έτσι να βρίσκεται κοντά στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο και στην Α΄τοπική κατηγορία.
Με το σημερινό τρίποντο το σύνολο του Γιώργου Κεραμάρη έφθασε τους πενήντα βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα μετά και την σημερινή ήττα βρίσκεται στην ένατη θέση κι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τριάντα τέσσερις βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ στο 20ο λεπτό του αγώνα και εκτελεστής αυτού ήταν ο Νίκος Σαπουνάς, με τον έμπειρο στράικερ να εκτελεί και την μπάλα να σταματά στο «Γ» της εστίας του Στέλιου Μπαχτσιβάνου και στην επαναφορά ο Άγγελος Κορδαλής να μην αστοχεί από κοντά, πραγματοποιώντας έτσι το 1 – 0 για την Προοδευτική.
Μάλιστα, το πρώτο μέρος έληξε με το σκορ να είναι 2 – 0 υπέρ της Ανάβρας σκορ το οποίο έμεινε και μέχρι το τέλος, με τον Γιάννη Σχοινά να σημειώνει ένα πανέμορφο τέρμα, αφού με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κέρδισε τον Στέλιο Μπαχτσιβάνο κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αργυροπουλίου.
Στο δεύτερο μέρος τώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι, δεν κατάφεραν να φθάσουν ποτέ στο γκολ και στο θετικό αποτέλεσμα, αφού οι τρεις ευκαιρίες του Αποστόλη Τσιάγκου από θέση τετ – α – τετ πέρασαν ανεκμετάλλευτες, όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Μπέλτσιου στο 85ο λεπτό, όπου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ, Γιάννη Τζικόπουλο.
Να σημειωθεί πως, οι άνθρωποι του Αργυροπουλίου έχουν πολλά παράπονα από την σημερινή διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη καθώς και για τις αποφάσεις του στον σημερινό αγώνα απέναντι στην Ανάβρα.
Οι Συνθέσεις
Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τζικόπουλος, Κουρμπάτι, Γεωργοβίτσας (50′ Χαϊδούλης), Γιαννουλέας, Κουρούκας, Ανδρώνης, Κορδαλής, Μπουζώνας, Σαπουνάς (80′ Γάκης), Σχοινάς, Δημόπουλος (60′ λ.τ. Μαλλιάρας).
Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ., Μεσημέρης, Βογιατζής (46′ Μπουζούκας), Βλιώρας, Μάρκου, Τιούτιος, Τζανέκας (46′ Μπέλτσιος), Μπαχτσιβάνος Ασ., Τσιάγκος (80′ Ελμάζι), Ζάχος, Κόκορας.
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Καραμαγκιόλας, Μακρής.




















