Κέρδισε και είναι δεύτερο το Κιλελέρ!

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο σύλλογος του Κιλελέρ, καθώς μετά και την νίκη που πέτυχε απέναντι στις Νέες Καρυές, αυτήν την φορά πήρε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα του Σταυρού Σταυραετού με 2 – 3.

Η ομάδα του Κιλελέρ, μετά και την νίκη του Πανιωνίου, «συγκατοικεί» με τα Βρυσιά στην δεύτερη θέση, βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» και τους τρεις βαθμούς από τις Νέες Καρυές και μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου της Α΄1 ΕΠΣΛ.

Στο 23ο λεπτό το Κιλελέρ πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Θεοδωρόπουλο που με σουτ μέσα από την περιοχή, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του κίπερ, Κανατούλα και να κάνει το 0 – 1 για την ομάδα του.

Στο 28ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Τατία που τροφοδότησε τον Αποστόλη Ζιόμπουρα κι εκείνος με κεφαλιά κατάφερε να κερδίσει τον Κανατούλα και να κάνει το 0 – 2 για τον σύλλογο του Κιλελέρ.

Στην επανάληψη και στο 65ο λεπτό, ο Σταυρός μείωσε σε 1 – 2 με σουτ του Γαρούλια από θέση βολής, μετά και την αντεπίθεση που είχαν οι παίκτες των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3, με τον Αποστόλη Ζιόμπουρα που έκανε παράλληλη πάσα στον Ζημιανίτη και εκείνος από κοντινή θέση δεν αστόχησε αφού κατάφερε να στείλει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του κίπερ, Κανατούλα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι έως το τέλος του παιχνιδιού, ήταν να μειώσουν σε 2 – 3 στο 89ο λεπτό, με κοντινή προβολή του Νατσακάκου μετά από μία σύγχυση που δημιουργήθηκε στην άμυνα της ομάδος του Κιλελέρ.

Να τονισθεί, ότι η ομάδα του Κιλελέρ από το 32ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γούσης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Βασιλό και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Οι Συνθέσεις

Σταυραετός Σταυρού (Ανδρέας Ταστεμερίδης): Κανατούλας, Ρουμελιώτης, Νεντούδης, Κολοβός, Ταστεμερίδης, Ζαφειρόπουλος, Νταβέλης, Νατσακάκος, Γαρούλιας, Χάμος, Κίτσιος.

Α.Ε. Κιλελέρ (Νίκος Αρσενίου): Κουκουφίκης, Μπαλλάς, Κοκότσικας, Ζιόμπουρας Θ., Γάτσιος (60′ Ζημιανίτης), Τατίας (87′ Γκέμας), Γούσης, Τσιάντος (80′ Χριστιανός), Ζιόμπουρας Απ., Θεοδωρόπουλος, Χατζόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Τάνας, Γκόγκος