Κέρδισε και το γειτονικό ντέρμπι ο Απόλλωνας!
Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και ο Απόλλων Βρυσίων παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, παρέα με τις Νέες Καρυές, μιας και επικράτησε με σχετική άνεση του τοπικού ντέρμπι του Σταυρού, με 0 – 2, “καθαρίζοντας” το παιχνίδι και τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι θετικό, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Ο έμπειρος επιθετικός, Ράιος, ήταν εκείνος που άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 0 – 1 στο 25ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βάιου Ζητούνη και κεφαλιά του πρώτου. Εκείνος ο οποίος ολοκλήρωσε την νίκη για τους φιλοξενούμενους και πρωτοπόρους του ομίλου, ήταν ο Γιαχνής, ο οποίος με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, κέρδισε τον Παναγιώτη Κανατούλα στο 38ο λεπτό για το 0 – 2, για την ομάδα του Παναγιώτη Κορδαλή.
Οι “Απολλωνιστές” είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και στην επανάληψη με τους Ράιο, Ζητούνη και Τασιόπουλο, για να διευρύνουν το σκορ, όμως όλοι τους στην τελική τους προσπάθεια αδυνάτισαν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, παραμένοντας έτσι το 0 – 2 του πρώτου ημιχρόνου, έως και το φινάλε του αγώνα.
Η Σύνθεση
Απόλλων Βρυσιών (Πάνος Κορδαλής): Χουλιάρας, Γιαχνής, Βαΐτσης (65′ Μπερσιάνης), Κίτσιος, Στεφανής, Λούκουτος (60′ Μπλέτσας), Γκόβαρης, Ζητούνης, Ράιος, Τσορτανίδης (46′ Καμπουρούδης), Τασιόπουλος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Καραμούστος, Παπαχατζής, Καλισόπουλος












