Καθάριος τριετίας στον Λεβαδειακό

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καθάριου με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, προσθέτοντας έναν ακόμα Έλληνα στο δυναμικό της.

Ο Καθάριος που ήταν εκτός πλάνων στον Πανιώνιο έλυσε το συμβόλαιό του προκειμένου να κλείσει στον Λεβαδειακό. Η ανακοίνωση των Βοιωτών:
 
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Καθάριου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με την ομάδα. Ο Νίκος Καθάριος είναι 23 ετών (7 Οκτωβρίου 1994) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιωνίου ενώ έχει αγωνιστεί και σε Πανθρακικό και Αγροτικό Αστέρα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν και επιλογή του Ολυμπιακού (το 2014 μεταγραφή από Πανθρακικό) στον οποίο ανήκε για λίγα χρόνια μένοντας πέρυσι ελεύθερος.

Πηγή: gazzetta.gr