“Καθάρισε” από το πρώτο η Δόξα

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα η Δόξα Αμυγδαλής επικράτησε με 2 – 0 της Ελάφου Αγιάς.

Γράφει ο Χρίστος Τζίκας

Μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και ένα από τα πιο γρήγορα γκολ της αγωνιστικής, ενώ “σφράγισαν” την νίκη λίγο μετά τη μισή ώρα παιχνιδιού. Νίκη για την ομάδα της Αμυγδαλής που βρίσκεται στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με Μαρμαρίνη και Λάρισα ΄88. Από την άλλη στην τελευταία θέση η Έλαφος Αγιάς έχοντας μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πετυχαίνοντας γκολ από τα αποδυτήρια. Ο Μπικιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1 – 0 και δίνοντας ένα ξεκάθαρο προβάδισμα από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά το δοκάρι της εστίας του Ζουμπουλίδη είχε άλλη άποψη. Συγκεκριμένα στο 7′ ο Σφέτσος επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Δόξας.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγο μετά το πέρας μισής ώρας παιχνιδιού. Στο 35′ συνήθης ύποπτος Καματέρης “καθάρισε” το παιχνίδι όταν μετά από ωραία ατομική του ενέργεια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ νίκησε τον Κοσμά για το 2 – 0. Σκορ που δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν και μεγάλες ευκαιρίες.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Ζουμπουλίδης, Ανδρέου Αγγ., Μπραχάμι, Νάκας, Καματέρης, Αγγελούλης, Τσικούρας, Ντάφος Γ., Στεφανούλης (72′ Ντάφος Π.), Μπικιώτης (76′ Ανδρέου Δ.), Ντίνας.

Έλαφος Αγιάς: Κοσμάς, Στογιάννοφ, Τσατσανάκος (81′ Λέτσιος), Αναγνώστου Στ., Ζυγογιώργος, Μπρούσας, Γινάτης, Γουργιώτης, Χριστοδούλου Ν. (46′ Αναγνώσοτυ Βαγγ.), Μπαλάφας, Σφέτσος (30′ λ.τ. Νικολαΐδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντίνου, Κοτούμπας, Μίχος.