Καθάρισε στο δεύτερο ο Μέγας Αλέξανδρος!
Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 4 – 0 του Σταυραετού και έτσι έφτασε τους 7 βαθμούς στον πρώτο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΛ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νασιούλα σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι ροσονέρι αρχικά πέτυχαν στο 48′ το 2 – 0 έπειτα από ατομική ενέργεια και πλασέ του Τασιόπουλου από τα δεξιά. Ένα τέταρτο αργότερα ο Τασιόπουλος κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντωνιάδης ο οποίος δεν λάθεψε και πέτυχε το 3 – 0.
Ενώ στο 73′ ο Νασιούλας με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 4 – 0. Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Αντωνιάδη, Πέτσα, Τασιόπουλο και Σδράλη και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα.
Η Σύνθεση
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Λαζαρίδης, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Τασιόπουλος (80′ Κονατσιώτης), Άγγελος, Ψύρας (60′ Σδράλης) Αναγνώστου, Νασιούλας, Πέτσας, Στεφανίδης.











